fbpx

Workshop 'Van midlife zoektocht naar persoonlijke groei'

Geef opnieuw richting aan jouw leven

 

 • Ben jij tussen de 35 en 55 jaar en op zoek naar meer rust, balans en voldoening in je leven?
 • Voel je je vastgelopen en wil je meer richting en zingeving vinden?
 • Je bent zoekende dit kan op werk of privé gebied zijn of op een combinatie.
 • Je weet het even niet.
 • Het gevolg is onrust, stress, weinig energie en misschien zelfs een gevoel van leegte: Is dit het nou?

Heel logisch eigenlijk, want je bent aangekomen in een nieuwe fase van je leven. Een belangrijke fase, een fase waarin jij opnieuw richting mag gaan bepalen. De afgelopen jaren ben je waarschijnlijk voor een groot deel geleefd en werd je richting bepaald door de programmering vanuit je opvoeding. Die jaren stonden in het teken van jouw carrière en misschien je gezin.

Het wordt nu tijd om echt voor jezelf te kiezen en het leven te gaan creëren zoals jij dat wilt.

Klinkt leuk, maar hoe dan? De twijfel slaat toe toe en weet je het gewoon simpelweg even niet meer. Je wilt verandering, maar je hebt geen idee wat en laat staan hoe.

Dan heb ik de oplossing voor je.

Gratis workshop: Verander je midlife zoektocht in een kans voor persoonlijke groei en geef opnieuw richting aan jouw leven

Drie uur helemaal niets. Drie uur volledige tijd voor jezelf. Geen afleiding door werk en/of gezin, maar echt even tijd besteden aan jezelf. Tijd om uit de dagelijkse ratrace te stappen en letterlijk je leven vanaf een afstandje te bekijken.

Vervolgens ga je door middel van leuke praktische oefeningen aan de slag om jouw toekomst (opnieuw) vorm te geven. Je gaat ontdekken wat jij écht belangrijk vind in jouw leven.

De invulling gebeurt op mijn geheel eigen wijze met de nodige humor, mijn vervelende vragen, persoonlijke aandacht en mooie verhalen ter inspiratie.

De workshop vond ik een zeer leerzaam. Met simpele tools heeft Richard me geholpen om meer rust te vinden tussen werk en privé. Ook na de cursus heeft Richard me veel geleerd. Naast de mooie locatie een leuke en leerzame dag.

Henk

IT-architect

De workshop vindt plaats op:
Donderdag 15 juni 2023 van 19:00 – 22:30 uur (locatie volgt)

Normaal vraag ik dit en dit voor mijn consult/training/coaching 145 ,= (excl. btw)

Deze workshop is bedoeld als kennismaking en misschien wel om jou wakker te schudden. We zijn snel geneigd om genoegen te nemen met datgene wat er is. Ik heb zelf ervaren dat het anders kan en dat je op ieder moment een keuze hebt. Dat is mijn passie!

Ik begeleid mensen zoals jij bij het veranderen van hun leven. Het leven van hun leven, zoals je dat daadwerkelijk wilt leven. 

Daarom heb ik de keuze gemaakt om deze workshop gratis weg te geven en daarmee hoop ik jouw vlammetje aan te wakkeren, waardoor jij de keuze maakt dat het wel mogelijk is om jouw dromen waar te maken. Vanaf dat moment, vanaf die keuze verandert alles in jouw leven.

Ik zie je graag op 15 juni!

Schrijf je direct in

 

De workshop vond ik een zeer leerzaam. Met simpele tools heeft Richard me geholpen om meer rust te vinden tussen werk en privé. Ook na de cursus heeft Richard me veel geleerd. Naast de mooie locatie een leuke en leerzame dag.

Jan

Operationeeel manager, Familiebedrijf

Richard de jong

Here you can put a little biography about yourself. Not too much, just a short introduction.

Tijdens deze workshop:

 • Maak je de balans op van jouw leven;
 • Ontdek je wat jij écht belangrijk vind in het leven; 
 • Ontdek je wat jij écht wil en waar jij je voldoening uit haalt in het leven;
 • Leer je hoe je meer rust kunt ervaren;
 • Leer je hoe je dagelijks meer energie kunt ervaren;
 • Leer je hoe je meer balans tussen werk en privé kunt ervaren.

Download mijn gratis e-book

van midlife crisis naar persoonlijke groei

In 11 stappen naar helderheid, rust en vertrouwen