fbpx

Aanbevelingen

Mijn ervaring met Richard als coach maar ook als mens, is zeer bijzonder. Concreet betekent dit dat mijn leven in een tijdsbestek van 4 weken 180 graden was gedraaid en ik volop bezig was met mijn droom. Voordat ik het wist zat ik ‘erin’, in mijn geval (en zoals Richard dit zegt) in de duikelerij wereld. Wat begon met een simpel belletje, werd een reis, een rollercoaster mag ik wel zeggen. Twijfel, onzekerheid, het dubbele gevoel hebben, historie die dwars zat, allemaal zaken die je wellicht herkent als je nieuwe dingen gaat doen. Richard was en is mijn spiegel, mijn pain in the ass, mijn raadgever en vooral een superfijn mens zonder vooroordelen. Richard is instaat om jou in je kracht te laten staan. Dat doet hij op zijn eigen manier en dat kun je niet uitleggen, je moet dit gewoon zelf ervaren en vooral zelf doen. Je bent de smid van je eigen geluk, maar het is wel handig als Richard er is.

Robert Slingerland

HR-Directeur

Richard is een rustig persoon, luistert goed, stelt gerichte vragen, volgt zijn gevoel en kan ook confronterende vragen stellen (uit mijn eigen ervaring weet ik dat dit ook de juiste vragen zijn omdat daar meestal een punt zit waar alles op blijft steken). Als Richard dan een punt naar boven krijgt die al zo’n 35 jaar invloed heeft op de beslissingen die ik heb genomen – en die dus ook mijn leven hebben gecreëerd tot wie ik nu ben – vind ik dat ongelofelijk knap en daar ben ik hem tot op de dag van vandaag nog steeds dankbaar voor. Ik kan Richard dan ook van harte aanbevelen als je ergens vastloopt en je wilt weer op weg geholpen worden.
Leonard Dronkers

IT Specialist

Dat wat Richard met je doet is magisch, het is moeilijk om het onder woorden te brengen.. Het is echt een unieke en bijzondere ervaring, maar het is zeker de moeite waard om het te ervaren! Richard ziet welke potentie jij in je hebt en kan dat uitstekend verwoorden en naar je over brengen. Ook als ik dingen spannend of moeilijk vond, wist Richard het op een goede manier naar mij over te brengen, waardoor ik de juiste stappen ben gaan zetten. Ook de opstellingen die Richard doet zijn helend, elke keer verwonder ik mij weer over het gevoel wat ik na een sessie met Richard heb én wat er daarna allemaal op zijn plek valt.

 

Iris Mulder

Ondernemer/Trainer

Richard is een topper! Ik was benieuwd hoe het zou zijn, een familieopstelling aan zee. Het was magisch. Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Richard. Heel ontspannen liet hij zich leiden door zijn intuïtie en de wijsheid van de natuur, waardoor we precies op de juiste plekken terecht kwamen en ik exact kreeg wat ik nodig had.

Hij stelde haarscherpe vragen, waardoor mijn positie in mijn familiesysteem al snel duidelijk werd en familiepatronen helder bloot kwamen te liggen. Vervolgens hebben we het systeem op hele mooie wijze hersteld. Sinds de sessie voel ik me liefdevoller naar mezelf en mijn familie, en ook naar anderen.

Doordat ik nu weer ‘op mijn plek’ sta, voel ik me liefdevoller en veel meer gesteund. Ook voel ik me rustiger en sta ik meer in mijn kracht. Alsof ‘ik weer klop’. Voelt als een grote shift. Bedankt, Richard!

Moniek

Coach/Quantum Ondernemer

Tijdens mijn burn out (waar ik lang over gedaan heb om dat te erkennen), ben ik begonnen bij het coaching traject van Richard.

En ook al had ik Richard al vaker gezien, vond ik dit spannend, vooral om mezelf bloot te geven. Tijdens de eerste sessie was al duidelijk dat Richard je, door simpele vragen te stellen, je op je gemak stelt en je laat nadenken over onderwerpen die je liever eigenlijk wilt vermijden, maar wel de kern zit.

Doordat de sessies in de natuur plaatsvinden, voel je je niet “ondervraagt’ maar maak je gebruik van de elementen om tot deze kern te komen. Met juist het oog op jij als persoon.

Ik vond het vooral erg spannend om mezelf zo “over te geven” maar het heeft mij zoveel gebracht. Ook al kwam het van ver en ben ik nog steeds herstellende, heeft Richard mij vooral geleerd om te leren van jezelf te houden. Dat het een proces is, maar wel om naar het stemmetje diep in jezelf te luisteren i.p.v. weg te stoppen.
En door de juiste vragen te stellen, de juiste emoties te voelen en de juiste opdrachten op locatie te doen, kan je echt in alle rust aan jezelf werken.

Ik weet mijn valkuilen en grenzen, waar ik nog regelmatig overheen ga, heb ik tijdens dit traject geleerd om even terug te gaan naar mijn eigen kernwaarden, even goed te ademen en plaats te maken voor hetgeen wat je echt gelukkig maakt.

En daar ben ik Richard nog steeds dankbaar voor.

Ik kan het iedereen, die wil leren luisteren naar zijn of haar eigen interne stemmetje, die wil leren houden van zichzelf, die wil kijken wat nu echt zijn kernwaarden zijn en die echt wil leren om voor jezelf te kiezen, het coaching traject van Richard aanbevelen

Roos

Sales

Richard is een fijne gesprekspartner waarmee je prettig en leerzaam inzichten realiseert. Hij stelt goede open vragen en hij heeft mij geholpen om mijzelf beter in kaart te brengen. Daarnaast heeft mij op weg geholpen naar een beter passende toekomst. Een dikke aanrader voor iedereen die een beetje zoekende is naar de juiste richting/uitdaging/toekomst!
Maurits Bol

Ondernemer/Sales Manager

Richard is zeer alert op wat er gezegd wordt Komt met de juiste vragen Is goed geaard, en heeft een fijne rustige energie over zich heen hangen waarin ik mij snel op mijn gemak voelde Er is niks gemaakts, alles gaat puur op intuïtie, en je kijkt wat er nodig is voor dat moment.

Je hebt voor mij mijn doelen/ missie weer wat beter kunnen ophelderen En bent met zeer mooie inzichten gekomen, waarbij je nog steeds veel aandacht geeft Richard je bent een zeer bijzondere man, met een hart van goud Dank je wel dat ik met jou deze ervaringen heb mogen ervaren, en dat jij mij zo hebt geholpen met het ontdekken van mijn missie!

Je hebt mij zeker geholpen, en nieuwe stappen durven laten zetten. Die ik wellicht nog niet zo snel alleen zelf had durven dromen / en doen. Ik ben nog aan het nagenieten. Dank dank dank je wel !!

Kim van der Hel

Ondernemer

Download mijn gratis e-book

van midlife crisis naar persoonlijke groei

In 11 stappen naar helderheid, rust en vertrouwen